Παρόμοια φρουτάκια με το Mega Fortune

Στις κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες είναι διαθέσιμο το Slot Mega Fortune. Ενας κουλοχέρης που ξεχωρίζει για τα τρία διαθέσιμα μπόνους, τις δωρεάν περιστροφές και το υψηλό ποσοστό αποποληρωμής.

Φρουτάκια σαν το Mega Fortune

Mega Moolah
Πρόκειται επίσης για έναν κουλοχέρη που ξεχωρίζει για τα Τζακ-ποτ. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως μέχρι και τα μέσα Νοεμβρίου του 2020 είχε δώσει για το συγκεκριμένο ημερολογιακό έτος έξι φορές το μεγάλο Τζακ-ποτ. Είναι ένα Slot που έχει δημιουργήσει η Microgaming και είναι εξαιρετικά δημοφιλές. Όπως και στο Mega Fortune έτσι και εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα Slot πέντε στηλών και 25 γραμμών πληρωμής.

Fruitshop
Εχει δημιουργηθεί από τον ίδιο πάροχο με το slot Mega Fortune. Κοινό στοιχείο και των δύο είναι το υψηλό ποσοστό αποπληρωμής, που ανέρχεται και εδώ στο 96,6%. Αντίστοιχα, υπάρχουν και εδώ πολλές επιλογές πονταρίσματος, αρχίζοντας από τα 0.25 ευρώ. Σε αυτό το φρουτάκι υπάρχουν πέντε στήλες και 15 γραμμές υποχρεωτικής πληρωμής.

Book Of Dead
Ένα slot με εξίσου πέντε στήλες είναι το Book Of Dead, το οποίο φέρει την υπoγραφή της Play N’ Go. Κοινό στοιχείο με το Mega Fortune είναι πως και εδώ το ποντάρισμα μπορεί να αρχίζει από πολύ χαμηλά, αλλά και το υψηλό ποσοστό αποπληρωμής που είναι της τάξης του 96.2%. Υπάρχουν επίσης δωρεάν περιστροφές αλλά και σύμβολο που λειτουργεί σαν μπαλαντέρ, αυξάνοντας τις πιθανότητες σωστής επιλογής συμβόλων σε μία από τις γραμμές πληρωμής.

No Comments

Post A Comment